Biztosítás

Az utasok gyakran sajnos kevés figyelmet fordítanak a megfelelő utasbiztosítás kiválasztására. Mörfi törvényeként szoktuk mi szakmabeliek emlegetni, hogy utasbiztosítást azért kell kötni, NE TÖRTÉNJEN SEMMI BAJ utazásunk során!

Nem éri meg a pár ezer forintos spórolás, bár tudjuk mi is néha vagy inkább gyakran a pár ezer forint is nagyon sokat számít!

Azonban baj esetén, hálásak leszünk, hiszen egy kisebb baleset, bokaficam, kéztörés is több millió forintunkba kerülhet külföldön biztosítás nélkül!

Tapasztalataink alapján a legtöbb utazási iroda minimum 2-3 biztosítóval áll kapcsolatban, melyek feltételei, térítési díjai között nehéz és időigényes a teljes körű, részletes tájékozódás!

Irodánk arra törekszik, hogy ügyintézői naprakész információval szolgáljanak az érdeklődők részére.

Önnek nincs más dolga mint telefonon (06-1-220-11-57) vagy e-mailben (utazas@mediatravels.hu) biztosítás ajánlatot kérni kollégáinktól. Kérjük a pontos ajánlathoz adja meg az utazás pontos időpontját, az úti célt, a létszámot, a résztvevők életkorát, és az utazás közlekedési eszközét!

Ezek alapján mi elvégezzük Ön helyett az összehasonlítást, kiválasztjuk Önnek a legmegfelelőbb díjtételeket a legjobb térítési díjak mellett.

Személyesen irodánkban készpénzben vagy akár kényelmesen a számítógép mögül bankkártyával vagy átutalással is: kevesebb mint 5 perc alatt elintézheti biztosítás kötését.

Irodánk a VIENNA LIFE, EUB, MAPFRE és a QBE Atlasz biztosító termékeit értékesíti vendégei részére!

Nyitvatartási időn kívül jutott eszébe a biztosítás kötés? A készülődés közben elfelejtette megkötni a biztosítását? Ne aggódjon! Megbízható, online felületet biztosítunk utasaink részére erre az esetre is az alábbi linken:

EUB- Európai Utazási Biztosító: ...ITT!

Baleset , Betegség és Poggyász sérülés- mentes utazást kívánunk! :)